Sadržaj izdvojen po datumu: Srpanj 2017

Ponedjeljak, 17 Srpanj 2017 13:13

PLAĆANJE ČLANARINA ZA SRPANJ

Sukladno odluci Izvršnog odbora i članku 6. Pravilnika o članarinama, SVI ČLANOVI KLUBA su dužni platiti članarinu za mjesec srpanj.

Za sve upite, molimo, obratite se, predsjedniku Kluba i članovima Izvršnog odbora.

Na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju Regije IV za dobne skupine, koje je održano u Sisku, 1. i 2.7.2017. godine, nastupilo je 12 naših plivača pod vodstvom trenera Mladena Maričića.
Najuspješniji među njima su bili Klara Božičević i Petar Knežević.
Klara je osvojila 6 medalja. Osvojila je 3 zlata u utrci na 100m leđno i 3 bronce u utrci na 200m leđno. Klara je medalje osvojila u seniorskoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj konkurenciji.
U obje ove utrke Klara je isplivala i opće limite, a mlađi juniorski limit je isplivala je i u utrci na 100m slobodno.
Petar je osvojio je osvojio 7 medalja. Osvojio je 3 srebra u utrci na 50m slobodno i 3 bronce u utrci na 100m leđno. Kao i Klara, i Petar je medalje osvojio u seniorskoj, juniorskoj i mlađe juniorskoj konkurenciji te je u ovim utrkama isplivao i mlađe juniorske limite. Osim ovih medalja, Petar je doplivao i do srebra na 100m slobodno.
Zlatne medalje u utrci na 50m prsno u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji osvojila je Ema Vlahović.
Srebrne medalje u sve tri kategorije osvojio je i Jan Lukić u utrci na 1500m slobodno.
Filip Ovničević je doplivao do dvije medalje. Filip je kao mlađi junior srebro osvojio u utrci na 100m leptir i taj rezultat je mlađe juniorski limit te je osvojio i mlađe juniorsku broncu na 200m mješovito.
Osim pojedinačnih, plivači su medalje osvojili i u štafetnim utrkama.
Štefeta u sastavu Marko Molnar, Jan Lukić, Filip Ovničević i Petar Knežević osvojila je medalje u utrkama na 4*200m slobodno - seniorska i juniorska bronca i mlađe juniorsko srebro i 4*100m mješovito - mlađe juniorsko zlato.
Štefeta u sastavu Marko Molnar, Sven Radić, Filip Ovničević i Petar Knežević je u utrci na 4*100m slobodno doplivala do seniorske i juniorske bronce i mlađe juniorskog zlata.