Ponedjeljak, 23 Kolovoz 2021 11:07

Testiranje za upis novih članova

Plivački klub "Osijek" započinje sa testiranjima znanja plivanja za upise u programe plivačke škole za sezonu 2021./2022. te poziva djecu dobi 5 do 8 godina na upis gdje će uz nova znanja uz igru i stjecanje novih prijatelja naučiti pravilno disati, skakati na glavu i plivati sve četiri plivačke tehnike. Testiranja se vrše prvenstveno za grupe početnika, djevojčice i dječake. Uvjet za upis je da dijete samostalno prepliva 20m bilo kojom tehnikom ili načinom. I nešto stariji plivači će biti testirani za eventualno popunjavanje postojećih grupa. Testiranje vrše licencirani treneri kluba. Broj mjesta je ograničen!

Testiranja se održavaju na Gradskim bazenima u srijedu(25.8.) i četvrtak(26.8.) od 19 h, doći 10-ak min ranije ispred ulaza bazena. Prethodna prijava obavezna!

Informacije i prijave pozivom, sms-om na broj 091 611 2266 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za prijavu sms porukom ili mailom potrebno je navesti ime i prezime djeteta, godište uz napomenu "testiranje za upis".

Veselimo se susretu!

p.s. Ukoliko je netko u terminima testiranja na moru, može se svejedno predbilježiti za naknadna testiranja!