Utorak, 22 Prosinac 2009 00:00

1. mali Božićni kup

Kako bismo provjerili što su naši najmlađi plivači radili cijelo polugodište, organizirali smo Mali Božićni kup. Natjecanje se  održalo 22.12.09. i okupilo je plivače koji su tek “zagazili” u plivačke vode, odnosno prvu i drugu godinu plivačke škole.

Limači su se natjecali u disciplinama 50 m leđno i 50 m slobodno, a najmanji su plivali 25 m leđno i 25 m kraul noge (sa daskom).

Da su sve ove mjesece vrijedno radili dokazali su u ženskoj konkurenciji Marija Dobrošević sa zlatnim leđnim i slobodnim stilom,  Iva Matijević dva puta srebrna, te Ena Knežević sa dvije bronce. Među dečkima Dominik Živalj je bio prvi na 50 m leđno i drugi na 50 m slobodno, Josip Capan zlatni na 50 m slobodno i brončani na 50 m leđno, a Andrej Borzan drugi leđnim i treći slobodnim stilom.

 

Među najmanjima u mješovitoj konkurenciji na 25 m leđno najuspješniji su bili  Šimun Mišetić, Ivan Jelavić te Lana Hering, a na 25 m kraul noge Marko Kaurić, Toni Učemilović, te Tin Bestvina.

Svim mališanima su dodijeljene diplome i slatki paketići, a najbrži su osvojili i svoje prve medalje. Nadamo se da će im to biti dobar poticaj za zalaganje i upornost na treninzima.

Vidimo se i slijedeće godine.

Više u ovoj kategoriji: « Pao državni rekord Plivački bal »